Passa al contingut principal

Tres contes de Nadal

Ahir, a les 12'10 i a les 14'30, es va fer el contacontes de Nadal. Les històries que ens varen contar els nostres contacontes foren tres: El Petit Avet, Conte de Nadal i El sabater i els follets. Aquí en teniu dues fotos. Bon Nadal i bones festes!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

GLORIA FUERTES: LA POETA DELS NINS I NINES

Abans que acabi l'any 2017, des de la biblioteca, ens agradaria commemorar el centenari del naixement de l'escriptora madrilenya Gloria Fuertes, un dels referents de la literatura infantil espanyola del segle XX. Així que estigueu alerta perquè aviat farem alguna activitat relacionada amb aquesta gran autora.

MÉS POENIGMES

POENIGMA 2 És el rei del corral, el  _ _ _ _, cresta vermella, cua de plomall. És el rei de les gallines, l’escoltaràs cantar si bé matines, aquell  _ _ _ _  quan fa un badall!

Per l'abril, llibres i roses mil!

A la biblioteca continuam aprenent coses de Sant Jordi, com per exemple, dites i frases populars sobre roses, llibres i la figura d'aquest Sant. També hem vist diversos vídeos per conèixer encara millor la llegenda de Sant Jordi, el drac i la princesa. Aquí vos deixam unes fotos de la decoració que hem fet: