Passa al contingut principal

TENIM UN NOU RACONET A LA BIBLIO: LA PRESTATGERIA DELS LLIBRES AMB LLETRA DE PAL

És important tenir llibres per a totes les edats i etapes educatives. És per això que, per tal que els més petits també en puguin gaudir de la lectura, hem fet una recerca dels llibres amb lletra de pal que hi ha a la nostra biblioteca i els hem organitzat a un dels prestatges. Veniu a veure quins hi ha! Esperam tenir prest més llibres amb lletra de pal!
Resultat d'imatges de lletra de pal

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Novetat

Aquest dijous dia 31 de maig serà el darrer dia que la biblioteca romandrà oberta els migdies. Així que, si voleu, només podreu venir als matins. Ha estat un plaer llegir-vos contes, aconsellar-vos llibres i fer-vos dibuixos. Gràcies nins i nines!

La diversitat ens enriqueix!

El proper dijous dia 17 de maig és el Dia Internacional contra la LGTBIQ fòbia. Per aquest motiu trobareu a la biblioteca un expositor temàtic d'Aula Diversa. Podreu fer una ullada i fer servir el servei de préstec per endur-vos llibres i contes de temàtica relacionada amb la diversitat (afectiva, sexual, de gènere). També trobareu llibres escrits per escriptors i escriptores LGTBIQ, com ara Hans Chistian Andersen, Oscar Wilde, Carme Riera, Virgínia Woolf, Federico Garcia Lorca, entre d'altres.  Bon cap de setmana!

MÉS POENIGMES

POENIGMA 2 És el rei del corral, el  _ _ _ _, cresta vermella, cua de plomall. És el rei de les gallines, l’escoltaràs cantar si bé matines, aquell  _ _ _ _  quan fa un badall!